La nostra història. El nostre passat.

Els inicis.

 

La que coneixem avui en dia com COAMTRA Amposta, Cooperativa de Transports d' Amposta, va iniciar les seves activitats com "Gremio Sindical Local del Transporte de Amposta"  l'any 1945, amb tractors, carros, camions de l'època... i ja el 18 d'Agost de 1961, es va constituir la Cooperativa de Serveis, coneguda fins avui, la "Cooperativa de Serveis. Cooperativa de Transports Amposta".

 

Així doncs, es pot dir amb orgull que més de 70 anys avalen la nostra experiència i història. Des dels primers homes que van iniciar la seva activitat formant el "Gremio Sindical Local de Transporte de Amposta" fa 70 anys, fins la constritució de la ja  "Cooperativa de Serveis. Cooperativa de Transports Amposta", ja fa més de 50 anys. El 2017 farem 56 anys de Coamtra.

 

Des de llavors oferim serveis de transport, oferint serietat, bona feita i qualitat en els nostres serveis de transport. La càrrega dels nostres clients és tractada amb cura i seguretat fins el seu destí. Contem amb professionals del transport per carretera, coneixedors de la història que representen amb la seva feina.

 

Mostra del document on es certifica la constitució del "Gremio Sindical Local del Transporte de Amposta" l'any 1945.

Per passar a ser des del el 18 d'Agost del 1961 "Cooperativa de Serveis. Cooperativa de Transports Amposta" , coneguda també com COAMTRA Amposta.

Fotos històriques de la Cooperativa de Transports d'Amposta.

 

 

La nostra història. El nostre futur.

Present i futur.

 

A COAMTRA Amposta, Cooperativa de Transports d'Amposta, des de l'any  1961 fins avui en dia, hem apostat per la modernització constant de la nostra flota de camions, per donar dia a dia un millor servei als nostres clients, un major compromís, i assesorament als nostres socis.

 

 

El nostre present i el nostre futur és oferir uns serveis de transport, competitius, serietat, feina ben feta i qualitat en tots els nostres serveis de transports. A les nostres instal.lacions d'Amposta, al costat de l'Eix de l'Ebre i estratègicament situades al costat de la N-340 i l'AP7, un lloc estratègic entre Barcelona, València, Lleida i Saragossa, estant així ben comunicats amb la Península i Europa. Amb els nostres clients Nacionals i Internacionals.

 

Per reforçar el nostre futur, contem amb els nostres socis, uns professionals del transport per carretera amb camions moderns i controlant la seguretat i les normes legislatives i de trànsit.

Part de la flota de Coamtra el dia de la inauguració de les noves instal.lacions de  Coamtra.

 

 

Inauguració per part de l'Alcalde d'Amposta, D. Joan Maria Roig, de les noves instal.lacions de de Coamtra, juntament amb el Sr. President de la Cooperativa, el Sr. Cándido.

 

 

Noves oficines de Coamtra a  Amposta, al costat de l'Eix de l'Ebre. Vista de les oficines.

Les modernes instal.lacions compten amb oficines, sala de juntes, poste per repostar gas-oil ADBLUE i pàrking vigilat amb alarma i càmeres.

Part de la flota moderna de camions.