camion blanco y negro COAMTRA

HISTORIA

Transports Nacionals i Internacionals
Flotes de camions. Diversos eixos
Màxima cura en el transport de les mercaderies
Serietat i compromís

La nostra història.
El nostre passat.

Els inicis.

La que coneixem avui dia com COAMTRA Amposta, Cooperativa de Transports d'Amposta, va iniciar les seves activitats com a "Gremi Sindical Local del Transport d'Amposta" l'any 1945, amb tractors, carros, camions de l'època... i ja el 18 de Agost del 1961, es constitueix la Cooperativa de Serveis coneguda fins avui, la "Cooperativa de Serveis. Cooperativa de Transports Amposta".

Així, doncs, es pot dir amb orgull que més de 75 anys avalen la nostra experiència i història. Des dels primers homes que van iniciar la seva activitat unint-se com a "Gremi Sindical Local de Transport d'Amposta" fa més de 75 anys, fins a la constitució ja com a "Cooperativa de Serveis. Cooperativa de Transports Amposta", ja fa més de 50 anys. El 2021 va fer 60 anys.

Des de llavors, oferim serveis de transport, oferint serietat, bona feina i qualitat en els nostres transports. La càrrega dels nostres clients és tractada amb cura i seguretat fins a la destinació, comptant amb uns professionals del transport per carretera, coneixedors de la història que representen amb el seu treball.

camión antiguo
Camión inicio

Imatge dels nostres inicis

foto histórica COAMTRA

Part de la nostra història

documento 1945

Mostra del document on es certifica la constitució del Gremi Sindical Local del Transport d'Amposta l'any 1945. Per passar a ser des del 18 d'agost del 1961 Cooperativa de Serveis. Cooperativa de Transports Amposta, coneguda també com a COAMTRA Amposta.

imagen histórica de COAMTRA
imagen histórica de COAMTRA
imagen histórica de COAMTRA
imagen histórica de COAMTRA
imagen histórica de COAMTRA
imagen histórica de COAMTRA
inauguración instalaciones Amposta

Inauguració de les actuals instal·lacions d' Amposta

Socios cooperativa

Part dels socis, 2023

 Inauguración por parte del Alcalde de Amposta, D. Joan Ma Roig, de las nuevas instalaciones de Coamtra, junto al Sr. Presidente, el Sr. Cándido.


Inauguració per part de l'Alcalde d'Amposta, Sr. Joan Ma Roig, de les noves instal·lacions de Coamtra, juntament amb el Sr. President, el Sr. Cándido. 10 juliol 1999.

nuevas instalaciones COAMTRA

Instal·lacions:

Noves oficines de Coamtra a Amposta, al costat de l'Eix de l'Ebre. Vista doficines.
Les modernes instal·lacions compten amb les oficines, sala de juntes, pal per proveir Gasoil ADBLUE, i pàrquing vigilat amb càmeres i alarma.

camión

Cooperativa de Transports
Amposta (COAMTRA)

Ctra. Eix de l'Ebre, km 1,5 (C-12)
43870 · Amposta

(00 34) 977 700 124
(00 34) 977 700 409

Redes

Tots els drets reservats, COAMTRA · 2023 · by VANDISS